iulia 23 martie 2024
Ia-ți asigurare pentru vitrina magazinului

Ajung ca de obicei la ora 7.30 dimineața și văd, apropiindu-mă, că este mai multă lume ca de obicei în fața magazinului. Oare ce s-a întâmplat? mă gândesc cu îngrijorare, grăbind pasul. Când ajung la magazin – cioburi peste tot, bucăți mai mari și mai mici, iar vitrina mea de 10.000 lei complet distrusă de […]

Ajung ca de obicei la ora 7.30 dimineața și văd, apropiindu-mă, că este mai multă lume ca de obicei în fața magazinului.

Oare ce s-a întâmplat? mă gândesc cu îngrijorare, grăbind pasul.

Când ajung la magazin – cioburi peste tot, bucăți mai mari și mai mici, iar vitrina mea de 10.000 lei complet distrusă de o mașină albastră care se afla pe jumătate în magazin.

Șoferul se apropie de mine și îmi spune că nu știe ce s-a întâmplat, dintr-odată s-a trezit că intră în vitrină, a apăsat pe frână, dar era prea târziu.

Îmi revin din șoc după câteva momente și îl întreb dacă este bine și dacă a fost altcineva accidentat. Îmi răspunde că nu, la ora aceea nu era nimeni pe stradă. Mă bucur că nu există decât pagube materiale, scot telefonul și raportez evenimentul la asigurător.

Mă felicit în gând că, atunci când am deschis magazinul, cu un an în urmă, am luat și polița de asigurare a bunurilor casabile care acoperă exact asemenea incidente.

În următoarele zile, am colaborat strâns cu asigurătorul, oferindu-i documentația necesară și informațiile solicitate pentru a evalua pagubele și a stabili suma de despăgubire. Procesul a fost destul de simplu și eficient, ceea ce m-a ajutat să-mi recuperez costurile și să redeschid magazinul cât mai curând posibil.

Ce am învățat din experiența asta? Că asigurarea este un aspect esențial al gestionării unei afaceri. În cazul unor evenimente neprevăzute, dar probabile, cum a fost acesta, asigurarea devine un sprijin crucial pentru antreprenor, permițând afacerii să continue să funcționeze.

Dacă ai un magazin, această poveste ți s-ar putea întâmpla și ție.

Nu-ți risca magazinul – ia-ți asigurarea de afacere!

Siguu. De oriunde. Oricând. În 3 minute.

Asigurare pentru afacerea ta
care-ți oferă un somn liniștit
sau

    Setări

    Întrerupere