Despre noi
siguu. Primul broker digital
pentru IMM din România

Siguu este primul broker de asigurare digital din România, dedicat persoanelor care desfășoară activități independente și IMM-urilor.

 
Pe lângă cele mai bune oferte de asigurări, beneficiezi de suport personalizat pentru gestionarea contractelor și solicitărilor tale.
 
Siguu este 100% online și întotdeauna disponibil.
Misiunea noastră
Îți oferim cele mai bune asigurări
pentru nevoile tale
Misiunea noastră este să îți oferim asigurări personalizate pentru activitatea companiei tale sau specifice profesiei tale.
 
Prin intermediul Siguu beneficiezi de cele mai bune oferte de la companii de asigurări de top ca să îți protejezi afacerea și bunurile.
 
Oricând. De oriunde. În doar 3 minute.
Valorile care ne reprezintă
Excelență
Căutăm să atingem cele mai înalte standarde de calitate și să ne depășim mereu limitele pentru a oferi servicii și produse de neegalat în industrie.
Punem clientul pe primul loc
Clientul nostru este inima afacerii noastre și ne ghidăm deciziile și acțiunile în funcție de nevoile și dorințele lui. Suntem atenți la feedback-ul clienților și ne străduim să le oferim soluții personalizate.
Onestitate și integritate
Ne conducem afacerea fără compromisuri în ceea ce privește valorile etice și transparența. Construim relații bazate pe încredere și ne asigurăm că fiecare decizie pe care o luăm respectă cele mai înalte standarde morale.
Experiență si profesionalism
Suntem o echipă de profesioniști bine pregătiți și cu o vastă experiență în domeniul asigurărilor. Ne asigurăm că oferim întotdeauna servicii de calitate superioară și informații precise.
Contact
Ai întrebări?
Scrie-ne și îți răspundem negreșit.

  Ai nevoie de asistență personalizată?

  Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare.

  Sună-ne
  WhatsApp
  Chat live
  Disponibil

   Setări

   Întrerupere