siguuadm 23 martie 2024
Știai că asigurarea de afacere costă doar 125 lei/lună și este deductibilă?

Decontezi cheltuielile de transport ale angajaților? Un abonament pe toate liniile, inclusiv metrou, costă 140 lei/lună. Asigurarea de afacere pentru compania ta – 125 lei/lună. Pachetul pentru asigurarea de afacere pentru compania ta în valoare de 125 lei/lună de pe platforma Siguu include următoarele elemente: ✅ Acoperiri de bază Asiguratorul plătește în locul tău repararea […]

Decontezi cheltuielile de transport ale angajaților? Un abonament pe toate liniile, inclusiv metrou, costă 140 lei/lună. Asigurarea de afacere pentru compania ta – 125 lei/lună.

Pachetul pentru asigurarea de afacere pentru compania ta în valoare de 125 lei/lună de pe platforma Siguu include următoarele elemente:

✅ Acoperiri de bază

Asiguratorul plătește în locul tău repararea sau înlocuirea construcției, bunurilor din construcție (utilaje, echipamente, mobilier etc) și stocului de marfă în situația în care au fost avariate sau distruse într-un incendiu, trăsnet, explozie, căderea accidentală de corpuri din exterior pe bunurile asigurate etc

✅ Calamități naturale

Asiguratorul plătește în locul tău repararea sau înlocuirea construcției, bunurilor din construcție (utilaje, echipamente, mobilier etc) și stocului de marfă în situația în care au fost avariate sau distruse de inundații, vijelii, grindină, cutremur etc

✅ Cheltuieli adiționale

Asiguratorul plătește în locul tău cheltuieli de prevenire a daunelor, pentru demolare, transport, curățire resturi, necesare stingerii incendiilor, de limitare a pagubei etc

✅ Furt

Asiguratorul plătește în locul tău repararea sau înlocuirea bunurilor și echipamentelor aflate la locația asigurată în cazul în care au fost avariate sau distruse în urma producerii unui furt prin efracție și/sau tâlhărie, vandalism.

✅ Răspundere civilă legală față de terți

În cazul în care tu produci pagube altor persoane (vătămare corporală, avarierea/distrugerea unui bun, produse de animalele de companie), asiguratorul plătește în locul tău banii pe care ești obligat să îi plătești conform legii.

✅ Pierderi din întreruperea activității

Asiguratorul plătește contravaloarea profitului brut și a costurilor majorate de lucru ca urmare a întreruperii parţiale sau totale a activităţii societății tale. Această întrerupere este cauzată de distrugerea sau avarierea bunurilor în urma producerii unui incendiu și/sau alte calamități naturale.

Asigurarea de afacere înseamnă protejarea bunurilor aparținând asiguratului la o serie de riscuri care pot distruge (total sau parțial) bunurile respective.

Ce protejează asigurarea de afacere?

 • bunuri imobile = construcția în care îți desfășori activitatea (birou, hală, magazin, depozit etc, fie că e proprietatea firmei sau este închiriată)
 • bunuri mobile = echipamente & utilajele necesare activității afacerii tale, mobilă, marfă etc

La ce riscuri îți sunt bunurile protejate?

 • incendiu, trăsnet, explozie, fum, gaz, vapori etc
 • lovirea de către vehicule aparținând terților (dacă intră o mașină în magazinul tău și îl distruge)
 • căderea accidentală de corpuri (arbori, stâlpi)
 • calamități naturale (cutremur, inundații și aluviuni, prăbușirea, alunecarea
 • sau surparea terenului)
 • fenomene atmosferice (uragan, vijelie, furtună, trombă de aer, grindină)

În cazul în care bunurile sunt distruse – parțial sau total – în urma producerii riscurilor de mai sus, ce cheltuieli și costuri acoperă asigurarea de afacere?

 • costul reconstructiei bunului avariat sau distrus
 • costul înlocuirii bunului avariat
 • cheltuieli aditionale in legatura cu producerea riscului asigurat (interventia pompierilor, cheltuieli de demolare, evacuare si transport resturi, localizare si acces)
 • cheltuieli de reproiectare, de constatare si limitare a pagubelor
 • pagubele provocate de pompieri

Asigurarea de afacere este cea mai buna investiție a ta: te poate salva de la faliment și costă cât abonamentul unui angajat pe toate liniile de transport inclusiv metrou.

Pentru anumite tipuri de asigurări, primele de asigurare pot fi cheltuieli deductibile, în condiţiile prevăzute de legislaţia fiscală.

Dacă ești antreprenor, nu-ți risca afacerea – ia-ți asigurare!

Siguu. De oriunde. Oricând. În 3 minute.

Asigurare pentru afacerea ta
care-ți oferă un somn liniștit
sau

  Setări

  Întrerupere