iulia 23 martie 2024
Cu asigurarea de afacere, o florărie a evitat falimentul!

Era o zi obișnuită în florăria noastră, cu clienți care intrau și ieșeau, căutând cele mai frumoase flori și aranjamente pentru diverse ocazii. Eu eram în magazin, ajutând clienții și verificând stocul. În interior aveam un ghiveci de ceramică greu amplasat pe o etajeră mai sus, parte frumoasă a decorului nostru, dar din păcate, montat […]

Era o zi obișnuită în florăria noastră, cu clienți care intrau și ieșeau, căutând cele mai frumoase flori și aranjamente pentru diverse ocazii. Eu eram în magazin, ajutând clienții și verificând stocul.

În interior aveam un ghiveci de ceramică greu amplasat pe o etajeră mai sus, parte frumoasă a decorului nostru, dar din păcate, montat în mod necorespunzător cum aveam să aflu curând.

În ziua aceea, nenorocirea s-a produs: frânghiile care susțineau ghiveciul s-au rupt și ghiveciul a căzut direct peste un client. A fost un sunet teribil și un moment de uluire pentru toți cei din florărie.

Clientul a fost rănit grav la cap: în câteva secunde a început să sângereze. Îngrozit, am chemat imediat ambulanța și am transportat clientul la spital. Peste câteva zile sunt contactat de avocatul clientului care mă anunță că acesta cere despăgubiri pentru costurile medicale și suferința sa în valoare de 100.000 de euro.

Întrucât aveam asigurare de răspundere civilă față de terți pentru afacerea mea, asiguratorul a acoperit despăgubirile în locul meu în 14 zile.

Întâmplarea aceasta m-a învățat că, în afaceri, trebuie să fii pregătit pentru orice.

Cu doar 125 lei/lună mi-am asigurat afacerea și siguranța clienților mei cu ajutorul asigurării de răspundere civilă față de terți.

Mircea H., proprietar florărie

Dacă ești antreprenor, această poveste ți s-ar putea întâmpla și ție.

Nu-ți risca afacerea – ia-ți asigurare!

Siguu. De oriunde. Oricând. În 3 minute.

Asigurare pentru afacerea ta
care-ți oferă un somn liniștit
sau

    Setări

    Întrerupere